Betrokken advocatuur

Advocatenkantoor Plaat
Direct contact

Betrokken

Uw advocaat is er voor u. Om u persoonlijk en in vertrouwelijkheid met raad en daad terzijde te staan.

Uw advocaat is iemand met een luisterend oor voor uw problemen en met oog voor de situatie waarin u zich bevindt en daarin om rechtsbijstand vraagt. Iemand die met u meedenkt en zoekt naar praktische oplossingen. Iemand die informeert, adviseert en tot een minnelijke oplossing komt waar het kan, maar procedeert waar dat moet.

Iemand die in goede samenwerking tot een bevredigend en realistisch resultaat komt. Iemand die staat voor de behartiging van uw belangen maar tegelijkertijd de wederzijdse belangen in uw zaak niet uit het oog verliest.

Direct telefonisch contact

 

Service

Gratis inloopspreekuur

Iedere vrijdag van 18.30 uur tot 20.00 uur (met uitzondering van de schoolvakanties) is er gratis inloopspreekuur en kunt u – uitsluitend op afspraak – uw juridische vragen voorleggen aan mr. Plaat. U krijgt gratis advies en zo nodig wordt met u direct een vervolgafspraak gemaakt. Het kantoor in Ede is makkelijk bereikbaar.

Gratis huisbezoek

Bent u vanwege gezondheid of reiskosten niet in staat Advocatenkantoor Plaat te bezoeken? Geen probleem. Een gratis huisbezoek is soms mogelijk. Bel voor de mogelijkheden.