Betaalbare advocatuur

Advocatenkantoor Plaat
Direct contact

Betaalbaar

Aan rechtsbijstand zijn kosten verbonden, maar niet meer dan echt noodzakelijk is.

Anders dan andere advocatenkantoren brengt Advocatenkantoor Plaat u geen kantoorkosten in rekening maar stelt zich ten doel rechtsbijstand te verlenen rekening houdend met uw leefsituatie en uw inkomen.

Voorafgaand aan de behandeling van een zaak worden de daaraan verbonden kosten met u duidelijk besproken. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en worden vervelende verrassingen achteraf voorkomen.

Advocaat Plaat werkt ook als Pro Deo Advocaat.

Direct telefonisch contact

 
Uw advocaat stelt, samen met u, allereerst vast of u op basis van uw inkomen en vermogen eventueel in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. Zie ook: rechtsbijstand.nl

Mocht u niet in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand dan hanteert Advocatenkantoor Plaat scherp concurrerende uurtarieven (vanaf € 160,- per uur, exclusief 21% BTW), afhankelijk van uw leefsituatie en uw inkomen.

Ook is het afhankelijk van de aard van het geschil eventueel mogelijk om voorafgaand aan de behandeling van uw zaak een vaste-prijs- afspraak overeen te komen.

Uiteraard worden eventuele overige kosten zoals bijvoorbeeld griffierecht etc. eveneens voorafgaand aan de behandeling van uw zaak met u besproken.