Bereikbare advocatuur

Advocatenkantoor Plaat
Direct contact

Bereikbaar

Bij Advocatenkantoor Plaat zijn de lijnen kort en is het contact rechtstreeks. Dat betekent dat u uw advocaat telefonisch veelal direct kunt spreken en een afspraak voor een gesprek, in levende lijve, zo is gemaakt. Wanneer u belt treft u immers niet eerst een telefoniste of secretaresse, maar heeft u direct contact met uw advocaat.

Belt u buiten kantoortijden of in het weekend? Ook dan kunt u vaak uw advocaat direct spreken.

In andere gevallen kunt u uiteraard een voice-mailbericht inspreken en wordt u op korte termijn teruggebeld. Uiteraard is uw advocaat ook direct per e-mail en Whatsapp bereikbaar. Zie contact

Direct telefonisch contact

 

Wilt u, bijvoorbeeld in verband met uw werk, graag een afspraak buiten kantoortijden, een afspraak in de avonduren of op zaterdag? Ook dat is mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak of stuur een e-mail of Whatsapp.

Het kantoor aan de Stationsweg 35 te (6711 PJ) Ede is uitstekend bereikbaar, zowel per auto, als per openbaar vervoer.

Per auto

Vanaf de A12 en A30 is de Stationsweg per auto snel te bereiken. Parkeren kan voor de deur en in de directe omgeving.

Per openbaar vervoer

Vanaf station Ede-Wageningen loopt u over de Stationsweg binnen 15 minuten naar het kantoor. Station Ede-Centrum is slechts 5 minuten loopafstand van het kantoor verwijderd. Vanaf station Ede-Wageningen bereikt u met bus lijn 2 of bus lijn 5 binnen enkele minuten het kantoor. U stapt uit voor de deur, halte Ericalaan.

Service

Gratis inloopspreekuur

Iedere vrijdag van 18.30 uur tot 20.00 uur (met uitzondering van de schoolvakanties) is er gratis inloopspreekuur en kunt u – uitsluitend op afspraak – uw juridische vragen voorleggen aan mr. Plaat. U krijgt gratis advies en zo nodig wordt met u direct een vervolgafspraak gemaakt.

Gratis huisbezoek

Bent u vanwege gezondheid of reiskosten niet in staat Advocatenkantoor Plaat te bezoeken? Geen probleem. Een gratis huisbezoek is soms mogelijk. Bel voor de mogelijkheden.